Özgür Özel, İstanbul’da Gazetecilere Açıklamalarda Bulundu

Özgür Özel, İstanbul’da Gazetecilere Açıklamalarda Bulundu
Özgür Özel, İstanbul’da Gazetecilere Açıklamalarda Bulundu
GİRİŞ 06.06.2024 16.01 GÜNCELLEME 06.06.2024 16.01
Bu Habere 0 Yorum Yapılmış

İstanbul’da, Gezi Parkı davası hükümlüsü Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın anaokulu mezuniyet törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özel’in ifadelerine göre, partisinin Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

Özel, Tayfun Kahraman’ın yerine törene katıldığını belirterek, Vera’nın mezuniyetini kutladıklarını ve ardından gazetecilerle buluştuklarını ifade etti.

ozgur ozel.kentimgazetesi2

“Adayımız Ekrem İmamoğlu”

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı seçimine ilişkin sorulara cevap veren Özel, CHP’nin adayının Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. Özel, partisinin demokratik ilkelerine vurgu yaparak, çoğunluğu sağlamalarına rağmen diğer partilerin temsil edilmesini önemsediklerini belirtti.

Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’un Belediyeler Birliği başkanlığı görevini İmamoğlu’na teklif ettiklerini ifade eden Özel, spekülasyonlara rağmen CHP içinde uyum ve dayanışma olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iade-i ziyaretine ilişkin tarihin belirlenmesiyle ilgili sorulara Özel, görüşmenin bu hafta içinde gerçekleşeceğini belirtti. Özel, basının bu konudaki gelişmeleri özel kalem müdürleri aracılığıyla paylaşacağını dile getirdi.

ozgur ozel.kentimgazetesi1

Özel’in Diğer Açıklamaları ve Programı

Özel, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı Edirne’deki cezaevinde ziyaret edeceği haberlerine dair programının henüz netlik kazanmadığını ifade etti.

CHP’nin çekişme ve rekabet yerine dayanışma ve işbirliği içinde olduğunu vurgulayan Özel, partisinin kararlarını hep birlikte uyum içinde aldıklarını belirtti.

YORUMLAR 0

    DİĞER HABERLER