Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Beyin Cerrahisi Bölümü “en iyiler” listesine girdi

Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Beyin Cerrahisi Bölümü “en iyiler” listesine girdi
Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Beyin Cerrahisi Bölümü “en iyiler” listesine girdi
GİRİŞ 06.06.2024 16.24 GÜNCELLEME 06.06.2024 16.24
Bu Habere 0 Yorum Yapılmış

Prof. Dr. Uğur Türe: “Dünya Çapında Büyük İşler Yaptığımız Bir Kez Daha Kabul Gördü”

Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe, bu önemli başarıya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu gelişme gençlere de yol açtı. Onlar ileride daha da başarılı olacak. Her koşulda en iyisi yapılabilir.” Ayrıca, Türe, “Listeye girmemiz önemli bir başarı. Dünya çapında büyük işler yaptığımız bir kez daha kabul gördü. Olanakları zorlayarak kaliteyi arttırmak her zaman mümkün. Üniversitemiz adına da çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Bedrettin Dalan: “Uğur Hocamız, Beyin Cerrahisinde Dünyaca Ünlü”

Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, Beyin Cerrahisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe’nin uluslararası alanda önemli bir figür olduğunu vurgulayarak, “Uğur hocamız, beyin cerrahisinde gerçekleştirdiği çalışmalarla dünyanın en önemli tıp dergilerine birçok kez kapak oldu. Beyin cerrahisi denilince akla gelen ilk isim Uğur hocamız.” dedi.

Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl: “Türkiye’de Sağlık Hizmetlerinin Çıkabileceği Noktayı Gösteren Bir Örnek Yaşıyoruz”

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ise bu başarının arkasında büyük bir emeğin olduğunu belirterek, “Gururlu ve mutluyuz. Türkiye’de sağlık hizmetlerinin çıkabileceği noktayı gösteren önemli bir örnek yaşadık.” şeklinde konuştu.

yeditepe kentimgazetesi2

Törende, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri yöneticileri ve birçok sağlık çalışanı da yer aldı. Bu başarı, Türkiye’nin sağlık alanındaki uluslararası itibarını bir kez daha güçlendirdi.

YORUMLAR 0

    DİĞER HABERLER