WORLDEF ISTANBUL 2024 E-ticaret Fuarı Devam Ediyor

WORLDEF ISTANBUL 2024 E-ticaret Fuarı Devam Ediyor
WORLDEF ISTANBUL 2024 E-ticaret Fuarı Devam Ediyor
GİRİŞ 06.06.2024 16.39 GÜNCELLEME 08.06.2024 13.40
Bu Habere 0 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin E-ticaretteki Potansiyeli Vurgulandı

İstanbul’da düzenlenen uluslararası e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL 2024, e-ticaretin büyümesi, kargo sektörünün rolü ve e-ihracat konularının ele alındığı oturumlarla sürüyor. Aras Kargo Uluslararası İşler, İş Geliştirme ve Strateji Başkanı Ramazan Altınay, Türkiye’deki e-ticaretin büyük çoğunluğunun pazar yerlerinde gerçekleştiğini belirterek, “Türkiye’nin 500 bin satıcıyla e-ihracata hızlı bir şekilde yönelmesi gerekiyor” dedi.

E-ihracat ve Ek Maliyetler Üzerine Tartışmalar

Altınay, Türkiye’nin jeopolitik konumu ve üretim çeşitliliği sayesinde yüksek potansiyele sahip olduğunu vurgularken, e-ihracatta en büyük sorunun ek maliyetler, özellikle nakliye maliyetleri olduğunu söyledi. Aras Kargo’nun “Yeşil lokasyon” projesi ve Aras Global Kargo’nun lansmanı gibi yenilikçi projelerle sektöre katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti.

worldef2024ist.kentimgazetesi2

Türkiye ve Dubai Arasında E-ticaret İş Birliği

Dubai CommerCity Kıdemli Direktörü Arjun Sarkar, e-ticaretin Türkiye ve Dubai arasında büyümesini hedeflediklerini ifade etti. Sarkar, “Hedefimiz, güçlerimizi birleştirerek e-ticareti Türkiye ve Dubai arasında daha da büyütmek” dedi.

WORLDEF ISTANBUL 2024, 3 gün sürecek oturumlarla devam edecek.

YORUMLAR 0

    DİĞER HABERLER