CHP ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHAN, 5 YILLIK 147 PROJESİNİ AÇIKLADI

Okuduğunuz haber
ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RERUL EMRAH ŞAHAN MECİDİYEKÖY SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ!

AK PARTİ ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR GÖKHAN YÜKSEL PROJELERİNİ TANITTI

Anasayfa   /    SİYASET    /    ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RERUL EMRAH ŞAHAN MECİDİYEKÖY SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ!

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RERUL EMRAH ŞAHAN MECİDİYEKÖY SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ!

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Mecidiyeköy Spor Kulübünü ziyaretinde minik sporcular ve gençler tarafından coşkuyla karşılandı.

SİYASET      04 Mart 2024 - 17:19     0

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RERUL EMRAH ŞAHAN MECİDİYEKÖY SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ!

Belediye Başkan adayı Şahan, Mecidiyeköy Spor Kulübü Başkanı Bülent Zent, Mecidiyeköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulübe emek vermiş sporcular, Esentepe Mahalle Muhtarı Muharrem Çınar, Fulya Mahalle Muhtarı Bülent Özen, Belediye Meclis Üyesi Adayları, çok sayıda sporsever Şişlili ile Mecidiyeköy Spor Kulübü tesislerinde bir araya geldi.

Mecidiyeköy Spor Kulübü Ek Bina İstiyor…

Mecidiyeköy Spor Kulübü Başkanı Bülent Zent, “Sayın başkan sizleri kulübümüzde ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mecidiyeköy Spor Kulübü çok çeşitli branşlarda mücadele eden, eğitim veren bir kulüp. Kız ve Erkek Voleybol takımımız, karate takımımız, bilardo takımımız ve futbol takımımız mevcut. Sporcu yetiştirmenin dışında birde sosyal faaliyetlerimiz var. İnsanlarımızla bir arada olup onların dertleriyle hemhal olmak, çocuklarıyla ilgilenmek en baş görevimiz. Biz bu görevleri yaparken merkezi ve yerel yönetimlerden destek alıyoruz. Şişli Belediyesi bize destek oldu, biz sizin nezdinizde belediyemize teşekkür ediyoruz. 31 Mart 2024’te yeni bir dönem başlıyor, genç ve dinamik olmanız nedeniyle, spora ve gençlere daha çok eğileceğinizi zannediyorum. Amatörlerin eksikleri bitmez, amatörler şuana kadar hep üvey evlat muamelesi görmüş, ne yaparsanız yapın yama kapanmıyor. Biz olanla yetinmeyi bilen insanlarız. Biz yeni dönemde sizden söz almak istiyoruz. Kulübümüze ait boş bir alanımız var, oraya bir bina istiyoruz. Gençlerin; masa tenisi, satranç, dama gibi oyunları oynayabileceği bir binaya ihtiyacımız var. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Şahan, "Sağlıklı bir toplum ve gelecek için Amatör Spor Kulüplerimizi destekleyeceğim."

Başkan Şahan, “ Beni buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim, onurlandırdınız sağ olun. Bu ziyaret benim için önemli. Mecidiyeköy Spor Kulübü sadece spor yapılan bir alandan ibaret değil. Şişli çok köklü spor kulüplerine sahip bir ilçe dolayısıyla buralar yerel yönetimler açısından da çok önemli. Buraları desteklediğinizde Şişlilileri desteklemiş oluruz. Sporun sadece sağlıklı yaşamdan öte gençlerin hayatında yoksullukla, bağımlılıkla mücadelede ne kadar önemli bir alan olduğunun farkındayız. Spor bu kaotik kentin, aileyi baskılayan ortamdan, haneyi rahatlatan, çocuğu sosyalleştiren çok önemli bir alan, dolayısıyla bu yatırımlar ve destekler bu ortaklıklar toplumun geleceği için, huzuru için çok önemli. Gençlerin daha sağlıklı bireyler olması için Amatör Spor Kulüplerine desteğin verilmesi gerekiyor. Şişli’de şanslıyız, burada tabela spor kulüpleri yok, köklü spor kulüplerimiz var. Mahallesine hakim, mahallelinin emanet ettiği çocuklar buralarda. Bizim görevimiz bunu desteklemek ve büyütmek, bunu Şişli için geleceğimiz için yapmalıyız. Bu kadar ailenin ve gençliğin olduğu bir yerde, göreve geldiğimizde elimizden geldiğince, Şişli’nin potansiyelini kullanarak Amatör Spor Kulüplerimizi destekleyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Mercidiyeköy Spor Kulübü Başkanı Bülent Zent, başkan adayı Şahan’a kulübün formasını hediye etti. Ziyaret programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ