Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ VEKİL ADAYININ SIRA DIŞI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Anasayfa   /    SİYASET    /    İYİ PARTİ VEKİL ADAYININ SIRA DIŞI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İYİ PARTİ VEKİL ADAYININ SIRA DIŞI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ömer Lütfi Özenç Kağıthane’de açtığı seçim ofisinde Ak Parti İktidarının 20 yılda yaptığı icraatları konu alan Haber Sergisi büyük ilgi görüyor.

SİYASET      20 Nisan 2023 - 12:47     0

İYİ PARTİ VEKİL ADAYININ SIRA DIŞI SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Millet Vekili adayı Ömer Lütfi Özenç Kağıthane İlçesinde açtığı seçim ofisinde ziyarete gelen seçmenlerini, Ak Parti iktidarının 20 yılda Türkiye‘de neler yaptığını konu alan haber sergisiyle karşılıyor.

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ömer Lütfi  Özenç  haber sergisi hakkında şunları söyledi, “AKP iktidarının 20 yılda ülkemizi ne hale getirdiğine tanıklık ettiğimiz ve hafızalarımızdan asla silinmeyecek olayları konu alan haber sergimizi seçim ofisimizle birlikte açtık. Bizi ziyarete gelen seçmenlerimiz AKP iktidarının ekonomi, tarım ve hayvancılık, eğitim, deprem, sağlık, dış politika ve birçok alanda geleceğimizi karartan politikalarıyla ülkemizi ne hale getirdiğini anlatan  sergimizin  vatandaşlarımızın hafızalarında kalmasını ve unutulmaması için açtım, tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

İYİ Parti Vekil adayı Ömer Lütfi Özenç, sıra dışı "Haber Sergisi" ni ziyarete gelen seçmenlerine, söz ve müziği kendine ait türküler eşliğinde çaldığı bağlama ile adeta müzik ziyafeti sunuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ