Okuduğunuz haber
AVUKAT KILIÇ: TEMİZ ŞİŞLİ GÜVENLİ ŞİŞLİ İÇİN A. ADAYIYIM

HÜR ŞAHİN BAKIR CHP ŞİŞLİ’DEN MECLİS ÜYESİ A. ADAYI OLDU

Anasayfa   /    SİYASET    /    AVUKAT KILIÇ: TEMİZ ŞİŞLİ GÜVENLİ ŞİŞLİ İÇİN A. ADAYIYIM

AVUKAT KILIÇ: TEMİZ ŞİŞLİ GÜVENLİ ŞİŞLİ İÇİN A. ADAYIYIM

Şişlili Genç Avukatlardan Deniz İnan Kılıç, Şişli Belediye Meclisi Üyesi A. Adaylığına Yürekten Talip

SİYASET      10 Subat 2024 - 13:25     0

AVUKAT KILIÇ: TEMİZ ŞİŞLİ GÜVENLİ ŞİŞLİ İÇİN A. ADAYIYIM

Şişli'nin canlı ve dinamik ruhunu yansıtan Av. Deniz İnan, kentin geleceğine yön verecek genç arkadaşlarıyla birlikte Şişli Belediye Meclisi Üyesi aday adaylığına gönül verdi. Gençlik enerjisi ve Şişli'ye olan samimi bağlılığıyla ön plana çıkan isim, Şişli'nin yenilikçi çözümlerinde görev almak, Şişli'nin genç nüfusuna odaklanarak, gençlerin işsizlik sorununa karşı çözüm önerileri sunmak, genç arkadaşlarıyla yaşadıkları ilçeyi daha yaşanılır hale getirmek için mücadeleye hazır olduğunu ifade etti.

"TEMİZ ŞİŞLİ, GÜVENLİ ŞİŞLİ" adını verdiği projesiyle; Şişli'yi daha güvenilir bir yaşam alanına dönüştürmek için bir dizi çalışma hazırlayan aday adayı, seçildiği takdirde projelerini hayata geçirebilmek için Şişlilerle birlikte hareket edeceğini taahhüt etti.

Ayrıca, siyaset sahnesinde gençlerin sesi olacak isim, gençlerin sorunlarını duyurmak ve çözüm üretmek adına aktif bir rol üstleneceklerini belirtti. "Siyasette gençlerin problemlerini ifade edebilecek ve çözüm üretebilecek bir figür olacağız. Gençlerin taleplerini meclise taşıyarak Şişli'nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

Şişli'nin yükselen genç sesinden biri Av. Deniz İnan Kılıç, ilçenin kültürel geleceğini kültürün başkenti yapmak için yeni bir sayfa açmak için hazır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ